Afgelopen vrijdag is Japan geteisterd door een afschuwelijke aardbeving en tsunami. Als een gevolg hiervan bestaat het gevaar op twee nucleaire meltdowns bij beschadigde kernreactors in noord Japan.

Sinds vrijdag hebben veel van onze familieleden en vrienden ons gevraagd hoe ze kunnen helpen.
De volgende informatie is wat wij rechtstreeks via de Japanse overheid hebben ontvangen hierover:

“The Japanese Red Cross Society is collecting donations to assist victims of the natural disasters that have struck the region. You can help the Red Cross provide shelter, food, blankets, etc. to victims by donating to their relief fund. The Japanese Red Cross Society’s website often reaches user capacity but is still in operation. http://www.jrc.or.jp/english/ index.htmlHowever, you can also donate directly to the Japan Earthquake and Pacific Tsunami Relief efforts of the American Red Cross now.”

We wensen iedereen in het noorden een veilig en spoedig herstel.

This post is also available in: Engels