Schrik niet, maar Edwin is aangereden door een auto. Je kunt gelukkig opgelucht ademhalen, want hij leeft nog. Echter, het kost hem waarschijnlijk nog twee weken om er weer bovenop te komen. Op de vraag hoe het met hem ging, antwoordde Edwin: “Ik hoop niet dat dit de enige “hit” is die Sinnocular ooit zal hebben, maar gelukkig zijn we er nog steeds.” Wij wensen hem het allerbeste en hopen dat hij snel weer hersteld.
Dit ongeluk gebeurde slechts een paar dagen voor onze show op zondag. Maar “The show must go on”, dus moesten we nog even snel een hele nieuwe set in elkaar draaien. Uiteindelijk hebben we binnen een tijdsbestek van anderhalve dag tijd onze show opnieuw gearrangeerd, gerepeteerd en er een akoestische show van weten te maken… en het ging erg goed!! Denk maar aan iets in de trant van “Nirvana Unplugged”, maar dan met Sinnocular. Dat komt waarschijnlijk aardig dicht in de buurt van wat en hoe het was.
Ondanks de ongelukkige omstandigheden was de akoestische show een enorm succes. Dit gezegd hebbende hopen we natuurlijk wel dat we zo snel mogelijk weer een elektrische show kunnen spelen met Edwin. En we verheugen ons dus op zijn spoedige herstel.

This post is also available in: Engels, Japans