Terug van weggeweest…


Nieuws September 28th, 2010

In de zomermaanden hebben we even een pauze genomen van ongeveer een maand. In deze maand hebben we echter niet alleen maar stilgezeten. 
Zo zijn Edwin en Anthony verhuisd, is Walter even teruggeweest naar de States en heeft hij, evenals Lander en Edwin, nieuwe apparatuur gekocht voor de band.
Verder heeft Anthony weer de nodige nieuwe songs geschreven, heeft Walter zich bezig gehouden met gitaaropnames voor de nieuwe single van Sinnocular die hopelijk aan het eind van dit jaar nog uit gaat komen en heeft Edwin drums opgenomen voor deze zelfde single.

Deze zomer is er ook nog een nieuwe CD verschenen van de Nederlandse folk/jazz formatie “Jester of the King” met daarop drumwerk van Edwin Huits. Als je dus benieuwd bent naar meer drumwerk van Edwin (in een compleet andere stijl dan wat je van hem gewent bent met Sinnocular) dan kun je hier terecht voor de officiële website van Jester of the King.

Nu Sinnocular weer terug is van vakantie zullen we ook onze internetsite weer oppikken en jullie elke week weer van nieuws proberen te voorzien. 
Ondertussen zijn we hard aan het werk met de opnames van onze nieuwe single “Pieces” en geven we natuurlijk weer de nodige optredens dit najaar.

This post is also available in: Engels, Japans

Dit is meer dan een kodak moment – het is een heuze foto bonanza!

Nieuws September 28th, 2010

Wij hebben weer stijlvolle nieuwe foto’s van onze show op 22 augustus j.l. in Heart Beat (Fukuoka)! We vinden het heerlijk om in Fukuoka te spelen en zeg nou zelf, wie zou dat niet te gek vinden met een lichtshow zoals dit? Heart Beat is een fantastische zaal om in te spelen omdat het publiek altijd geweldig is en het licht zo … euhm.. zwetend is? Sterk? Fel? Hoe je het dan ook wilt omschrijven, die lampen kunnen echt heel heet worden, maar ze zien er natuurlijk wel fantastisch uit op foto’s. Geniet van de mooie plaatjes!
Laura Cardwell BEDANKT voor de foto’s!!

This post is also available in: Engels, Japans

Foto’s van ‘s werelds grootste podium!

Nieuws September 23rd, 2010

We hebben nieuwe foto’s van onze geweldige show tijdens het Aso Biker Heaven festival op 13 augustus 2010! Alhoewel het regende aan het begin van het concert, klaarde de lucht op en aan het einde hadden we een te gekke show. De locatie waar we speelden, Aspecta, heeft trouwens ‘s werelds grootste podium. Helaas konden we deze keer niet het hele podium gebruiken (mede vanwege het slechte weer – het podium is slechts gedeeltelijk overdekt – en vanwege het feit dat we niet draadloos spelen). Misschien kunnen we nog een keertje terugkomen als we alles draadloos hebben ;p

Hoe dan ook, bij deze willen we Chieko Huits bedanken voor het nemen van een paar mooie foto’s.

This post is also available in: Engels, Japans