Probeer je eens voor te stellen: je bent jouw familie kwijt; je hebt je vrienden verloren; je huis ben je kwijt; je bent je baan kwijt en (dus ook) je geld; er is geen eten meer en je hebt niets te drinken… Je hebt ernstige verwondingen waaraan je direct geholpen moet worden, maar zelfs de ziekenhuizen zijn er niet meer. Je hebt niemand om naar toe te gaan, er is niemand die jou kan helpen… Probeer dit gewoon eens voor te stellen.
Voor de meeste van ons is dit hopelijk meer dan we kunnen voorstellen, maar voor de mensen in Haiti is dit de harde werkelijkheid.
We KUNNEN helpen en we MOETEN helpen! Geen geld geven is echt geen optie. En daarom geeft Sinnocular een benefietconcert voor de slachtoffers van de aardbeving in Haiti.
Help Sinnocular om geld op te halen voor Haiti en koop de EP “Sinnocular”. De opbrengst van onze CD verkoop op 6 februari 2010 gaat direct naar Haiti.
Verwacht een zeer emotionele en heftige ervaring met een geweldige impact! Want na de Beatles, U2 en Tokio Hotel is het nu aan Sinnocular om van de daken te schreeuwen om een statement te maken: HELP DE SLACHTOFFERS IN HAITI!!!

Sinnocular voor Haiti: 6 february 2010 (op het dak van Second Sight, Kumamoto, Japan)

This post is also available in: Engels