Gisteravond speelde Sinnocular voor de eerste keer in Kumamoto Django, waar de band op volle toeren een spetterende show verzorgde. Wij willen bij deze iedereen bedanken die gisteren naar onze show is komen kijken. Alleen met jullie steun kunnen we dit soort dingen doen! We hebben gisteren de 5 nummers gespeeld die op onze aankomende EP staan, met daarnaast nog twee andere liedjes – waarvan er een door het publiek was aangevraagd als toegift. We waren enthousiast om de andere bands te ontmoeten die ook in Django zouden spelen en uiteindelijk ontmoetten we een hele coole band uit Fukuoka, “Little Wing”. Hopelijk ontmoeten we elkaar snel weer, maar dan in Fukuoka. We kijken alweer uit naar onze volgende show op 12 december in Aspecta (waar ze het breedste podium ter wereld hebben!) en naar de mogelijkheid om dan een uitgebreidere set te spelen. Pas tot die tijd goed op jezelf, en zoals altijd, blijf onze website in de gaten houden voor het laatste nieuws over je favoriete “Japanse-band-die-geen-Japanse-bandleden-heeft” band.

Bekijk de foto’s hier!

This post is also available in: Engels, Japans